susanna boder

Visst borde jag vara nöjd

Tänka sig att jag fått allt som jag strävat efter. Tänka sig att mitt liv idag precis ser ut som jag en gång ville att det skulle se ut. 
Jag har folk omkring mig som bryr sig om mig, träffar just mig för att jag är jag, och dessutom ser jag mig i spegeln med en relativt positiv syn. Men ändå säger jag som Veronica Maggio, jag bli aldrig nöjd.
Dagarna ser likadana ut, dagdrömmarna i skolan består inte av någonting annat än strävan efter att komma hem och sova ut. Veckorna går, och vi närmar oss snart jul igen. Det är först då jag inser hur mycket som har förändrats på bara 1 år. Vad gjorde jag i fjol? - Vi spenderade sista julen i huset i Åkarp, jag smsflirtade med min nuvarande kärlek, och det kändes som om livet var framför mig. Och att alla möjligheter verkade finnas i Stockholm, trodde jag ja, efter ett halvår.
Varje tisdag sover jag hos honom, välkommen känner jag mig sannerligen. Varje onsdag samt söndag klockan 17.00 dansar jag salsa. Varje vardag förväntas jag vara i skolan, och varje helg är planen att göra någonting otroligt kul, men det slutar oftast med besvikelse och fruktansvärd huvudvärk. Söndag igen. Ångesten inför skolarbetet jag borde gjort men den tiden bytte jag ut mot en lockande göraingentingdag. Ajdå.
Ser ni vad jag försöker säga med denna utanrödtråd text? 
Vi vill ha struktur i våra liv, men fortfarande frihet. Det beror inte på var du bor, för uttråkad blir du ändå. Stockholm är mitt hem, men det känns fortfarande som om jag borde vara påväg till nya äventyr inom kort. 
Jag är fast i min osäkerhet, inte angående min kropp direkt, den funkar ju som den ska utan snarare i den djupare delen av mig, tvekan om jag är beredd att stanna kvar i denna bubbla. Räcker det för mig? 

Äsch då


I början av detta året, blev jag bemött av kärleken för första gången. Fantastiskt att man får vara cheesy när fasaden säger till en att vara otroligt självbehärskad och svårflirtad. Bäst är det att retas men någon som man vet börjar pussa på en istället för att tjaffsa tillbaka. Vi kan också diskutera hur underbart det är att konstant vara älskad av människan man älskar mest i hela världen. Äsch. Ville egentligen berätta om en av resorna jag gjorde i somras, som dessutom inkluderar denna människa. 

 

1 veckas matlagande i Lucca på en sångkurs. Perfekt semester. Vi gick plus av att "arbeta" i vackra toscana. 

Upp