susanna boder

Håret klippte sig lite.

Oj vad jag ångrar att jag sa åt killen med saxen att klippa enligt hans smak. ojämnt, kort, och inte speciellt snyggt. Men äsch det växer ju ut igen. 

Susannas funderarhörna.

ibland funderar jag för mycket. Nej inte bara ibland, utan jag grubblar konstant om olika onödiga saker. Saker som inte på något sätt kommer göra mig klokare, mer förstående eller lyckligare för den delen. Sluta bara då, säger ni? - är solen varm eller? jag har försökt, men hur jag än vrider och vänder på tankarna så är det som om mina tankar har en egen vilja, och inte vill cooperate with me. 

Jag lyckas alltid falla tillbaka till något oviktigt. Just nu sitter jag fakiskt och funderar på varför man har naglar. Speciellt på tårna? onödigt, nu när människan sedan länge redan skyddar fötterna med strumpor och skor. 
När jag skulle begrava mig i det italienska språket, för ca 30 minuter sedan, så kunde jag inte sluta tänka på varför man sänder så underliga reklamer. Det var inte så att mina tankar var kring, kvinnoförtryckande reklamer eller rasistiska för den delen, utan varför man visar en pojke från 1800-talet som dirigerar en bebisorkester? När företaget ville få fram sin nya pastarätt. Fundera på det ni.

Första månaden i Stockholm


Min första månad i Stockholm har just passerat. 17 augusti blev jag avvinkad av en lundatös vid namn Mathilda, som bokstavligen talat fick tvinga mig på tåget. Magkänslan sa - det här är din chans, fega inte ur nu Susanna. Medan mina ben inte ville röra sig ur fläcken. Jag har inte riktigt än kommit på hur jag har det här uppe, är det mitt hem än? Kan jag slappna av? 
to be continued på den va 
Jag blir däremot bara välkomnad med öppna armar, och varma leenden. Visserligen förstår inte alla vad jag säger, och vissa flickor i hunter boots med victoria secret parfym, som härstammar från bromma, tror att jag lider av talfel. Men jag knyter trenchcoaten och stapplar vidare. 
Jag är ju nämligen på jakt efter ett nytt liv. 

Jag njuter av hösten

  j

Jag tycker om hösten, hösten får mig att känna mig ung och levande. Med möjligheten att gå ut med jeans, en skinnjacka samt en stickad halsduk och röda läppar. Men också stappla omkring i ett par stilettklackar tillsammans med en snygg tischa och en varm kappa, som pricken över iet. Min nya kappa representerar mig, som en ung, galen, nybliven stockholmare. Alldeles för mycket POW men ändå en snygg accesoar.

Mina dagar består just nu utav testa mina sociala skills, och använda hjärnan för första gången på mer än 2 månader, believe me, den är trög att få igång. KG är nu en del av mitt liv, en väldigt stor del av mitt liv. Det är just där jag ska spendera mina nästa 3 år, 6 terminer, och självklart kommer jag spendera alldeles för mycket pengar i kafeterian. Vem vill inte ha en smaskig baguette mellan lektionerna? eller en snabb kaffe som näst intill alltid resulterar i sen ankomst och för mycket gossip.
Tankarna går ändå till alla er nere i Lund, som jag egentligen helst skulle vilja ha här hos mig. 
  

Upp