susanna boder

I Walk This Lonely Road

Myser groft hårt här i min älskling till stad. 

Intagningsprov i Stockholm

Min dröm går som en ström. Mitt hopp finner inget stopp. Nu ska jag bara klara av det här, sen får man se hur långt det bär

VI VAR I BAD GATSEIN V.8

Åj! Det här var verkligen min livs bästa resa! Vi hade underbart väder, sköna kläder och bra umgänge! Jag vet inte riktigt hur jag skulle kunna beskriva resan, förutom med ordet BALLT något som stämmer så bra!
 Dagarna spenderade vi i backen - afterskii - mat - ... KUL

Pälsigt Varm och lite snö

Jag har haft fullt upp - jag har fullt upp. Äh mitt liv är fruktansvärt ostrukturerat och rätt ointressant just nu, så jag tänker sluta prata om hur jag mår, och istället bombadera er med en massa inlägg. Bilderna som jag kommer att lägga upp kommer att ta er på en resa genom de få månader som ni har missat i mitt liv. Dvs, Sjukt intressant!
På Torsdag sätter jag mig äntligen på tåget till stockholm igen, för att få gjort det som behöver göras. Nämligen intagsningsprov till olika skolor. Nervöst Nervöst Nervöst!
 Men en fågel viskade en gång i mitt öra att nervositet bara är en onödig känsla, och att den kan försvinna hur lätt som helst! - Jag har inte bestämt mig än om jag ska välja att tro på det, men vem vet, pippisar är kanske visa och kloka.

Upp