susanna boder


Helgen har varit fantastisk här i Malmö, nästa år iköpenhamn

Go kväll


Här sitter jag och funderar lite smått på hur människor i vårt samhälle beter sig. Vilket är så fruktamsvärt intressant, tycker jag.
 Folk är så olika, unika men ändå alltid bra. Hur kan vi alla vara så bra och lika mycket värda om vi alla är olika?
Jo för att just nu är inte alla så speciellt olika utan vi strävar efter att vara någon som duger. Någon som är perfekt. Och något som aldrig kommer kunna vara tillgängligt.
 Samhällets ideal är någon som är stilinriktad, snygg, smal, vältränad, musikalisk, smart, glad, rolig, social, diciplinerad, målmedveten samt rik. Just det här är vad skolan, vänner, median letar efter. Jag kan inte säga att jag aldrig tänkt på att börja sträva efter det perfekta, men efter att ha gjort det i flera år på jakt efter bekräftelse,på  olika sett har jag insett att jag är rätt bra som jag är.
 Vi, som den nya generationen, har ett stort ansvar i att ta hand om varandra. Vi behöver inte leka den amerikanska prästen som lägger handen på hjärtat och säger "we are all the same, and we are good enough" utan vi ska få folk att kunna inse det själva. Lära känna sig själva och trivas med den man är. Det är något som automatiskt gör att man går från att vara ett barn till att bli vuxen.

 

Vårkläder i Vårväder


Just nu hänger jag framför min dator, vid mitt köksbord inomhus, när jag kanske egentligen borde jobba på brännan? Bilderna är ju dock ett bevis på att jag har varit ute en stund idag och att jag umgås med en fantastisk vän som också är en fantastisk fotograf? Eller är jag bara otroligt fotogenisk? Nej. Skulle inte tro de va`
7 riktiga skoldagar kvar i högstadiet. Känns oerhört konstigt att efter 9 år av en trygg skolmiljö i en trygg liten by, ska jag nu snart stå på egna ben. För första gången. Jag är så Exalterad och alla synonymer till det. Positiva addjektiv är mitt motto.

Jag som zumba instruktör

Det kan ha varit det knäppande jag har gjort, men äsh kul var det! Oj va svettigt, roligt, och energigivande det är att dansa salsa. Fruktansvärt roligt. Kanske skulle det vara min grej att lära tanter skaka på rumpan till latinamerikansk musik? Att lära klassen idag var definitivt skoj.

Fyra susannor i svartvitt


Nu är det gjort. Sökningarna är inne, och jag kan inte varken dra tillbaka eller ändra på något nu. Sex skolor i huvudstaden har jag sökt, och någonstans borde jag komma in, kan man väl tycka? Men hoppas det jag gör inte. För jag är rädd för att bli besviken.

Vine - är super kul

Jag är super aktiv på Vine, eftersom jag tycker det är så roligt!
 Däremot har jag inte kunnat förstå hur man för över en vinevideo till bloggen? det går tydligen inte att ladda upp videos här? knäppt!

Vilken otrolig helg

Min långhelg har varit svår, härlig men ändå bra. Borta bra men hemma bäst? Ja det stämmer verkligen. Att jag tog beslutet att lägga mig nydushad i min nybäddade säng satte pricken över i:et. Mitt vänstra ben sticker ut utanför täcket och min hjärna är mer aktiv än någonsin förr. Så mycket att tänka igenom, filosofera om och planera. Den här tiden på dygnet är den viktigaste och mest väl behövda stunden, efter så många intryck och opservationer under en och samma helg. Imorgon kommer jag få låtsas vara någon Annan för en stund, den är rätt härlig den med. I teatern kan man definitivt gömma sig, vilket är väldigt skönt!

Min åsikt om "mycket att göra"

     Trots att jag i nuläget inte har någon direkt egentid överhuvudtaget, så finner jag alltid en liten stund då jag drömmer mig bort. Till en annan värld, och där alla kallar sig själv livsnjutare för en viss anledning.
De som känner mig personligen vet att jag är en människa som tycker om att ha många planer stående i kalendern, och det bästa är ju definitivt om jag skulle hinna med allt också. Är dagarna för korta? Eller är jag en tidsoptimist?
Stress är något som jag tycker om. Definitionen av stress - hets, jobbigt, ingen tid. Nej. Min tolkning av stress lutar mer mot - Impuls, roligt och hinna med mycket. Visst kan man ta kol på kroppen om man stressar mycket, magont och huvudvärk står mig väldigt nära, men det finns fördelar också. Och om fördelarna är fler än nackdelarna så tycker jag att det är ett tecken från gud att det är det rätta valet. - Skillnaden mellan stress och "ta det lugnt" är väl härligare om den är extrem? Inte sant?
Föreställ dig att du har varit på språng samt på högvarv i cirka 3 veckor och först då bestämmer du dig för att ta ledigt en dag, och bokstavligen talat stryka allt som står i kalendern. Precis bara göra det du känner för just då, dvs ingenting ansträngande. Lägg dig i badet, läs en bok i månljuset, gå en promenad,(ingen jävla powerwalk), eller sov extra länge. Är inte den belöningen mer värd om man under några veckors tid har kämpat som ett djur? Thats my point