susanna boder

Dagen då alla ler och ler, med blomster i hår


21- 06-13 var det midsommar.
Midsommar är den dagen då alla flickor blir alldeles för flickiga och glömmer att ha den den coola fasaden, den dagen då folk dricker alldeles för mycket, den dagen då alla hittar vägen tillbaka till barnasinnet igen. En ganska bra dag. Flickorna klär sig färgglatt med blomsterkrans i håret, för det är ju så det ska vara. Sedan äter man alla tillsammans samma mat äter man både på julen, påsken och alla andra roliga festligheter i Sverige.
Man ler, tar bilder, är lycklig och glömmer alla bekymmer. Så mycket hets och planering för ynka 24 timmar, knäppt.
Det är kanske så alla dagar borde vara egentligen? - jag hade trots allt en fantastisk Midsommar.
 

Det här är min lilla moa


Vi håller på att organisera allt det praktiska inför flytten till storstaden, och tro mig det tar både tid och energi, därför hinner jag knappt med att tänka på alla jag ska åka ifrån. Jag har inte tid att säga hejdå, umgås med alla eller gråta en tår för varje människa jag kommer sakna. Då skulle jag aldrig sluta gråta.
Men samtidigt är detta något jag vet att jag vill göra, så har det alltid varit, men att det kommer hända så snart? - Oj vad jag inte allt var beredd på den.
På bilden finns den tjejen som sedan 11 år tillbaka alltid har bott exakt 34 sekunder från mig (om man springer), men nu kommer hon att finnas 5 timmar ifrån mig, vilken omställning? - Yes sir.
Även om det inte kommer bli samma sak, får man inte glömma vart man kommer ifrån, det har the one and only Petter berättat för oss. Visst är det så.
 Nya erfarenheter och upplevelser kommer ske i våra liv, men någonstans kommer jag ändå se tillbaka på Åkarp som den by jag vuxit upp i, den by som format mig till den människa jag är idag.
Tack Åkarp, jag signar ut

Upp