susanna boder

Djup torsdag

Det är så sant så. När man äntligen tror att man har hittat rätt, eller funnit det man letar efter, så finns det någonting i vägen. Eller är målet verkligen det man letar och suktar efter? Jag tycker att resan dit är ännu viktigare. Och det kallas en upplevelse och av upplevelser får man erfarenheter.

OnsdagsÅkarp i Januari är ingen vacker syn, men ändå lyckades jag knäppa ett par rätt snygga bilder. Helt okej liksom. Nu kommer Glassbilen och det händer inte heller så ofta i den byn där jag är uppvuxen.

Sommar Sommar Sommar


Oj Oj vad jag saknar sommaren, och här är bara en liten liten del av mina fantastiska resor i somras. Men det här ska bli bättre! Flytt, Brevik, Italien, London, Dalarna och stockholm! Woho!

OMG - Dress


Det här är en sådan klänning som jag skulle kunna bära konstant. En sådan klänning som man inte har så många tillfällen att bära, men drömmer om den varje natt. Åh va fin den är, och den sitter som en SMÄCK!  Den blåa färgen gör så att jag känner mig elegant, och den låga ryggen gör så att jag känner mig som en prinsessa. Om jag inte gifter mig i den, så gifter jag mig med den.
Peace out -

Början och Slutet


Vi började med att spendera ett dygn i Köpenhamn, och tro mig när jag säger att det var kul. Oj Oj! Det första jag gör när jag kommer till ett nytt hotellrum är att jag slänger mig som en död fisk rakt ner på sängen. Hoppar i sängen, tjeckar minibaren och sätter på tvn för att få lite sällskap. Inte för att det är så ofta jag bor ensam på hotell, men detta gäller även när jag har sällskap av någon. Vilket jag hade i helgen.
 Lördagen började bra och slutade ännu bättre, If you know what I mean?..Hehe. Men nu ligger jag och snörvlar och tycker allmänt synd om mig själv under mitt varma duntäcke. Det kan vvara rätt skönt att vara sjuk ibland, såklart skulle jag helst vilja att hostan försvann, men att ligga i en säng och vara så uttråkad att man bara måste ta tag i sitt liv, för att det inte finns något annat att göra, kan vara den perfekta lösningen. Så nu vet jag vilken skola jag ska välja, jag har också berättat min största hemlighet för en nära vän. Och jag känner mig rätt trygg och omtyckt. Jag mår bra psykiskt men skit dåligt fysiskt. Man kan kanske aldrig få allt påen gång.

Randiga Byxor -Hej alla glada, eller inte så glada för den delen. Ni är alla välkomna att titta in här. Det är så kul att ni följare bara blir fler och fler, och dessutom att ni orkar dras med mig som är en fruktansvärt tråkig bloggare. Nästan aldrig uppdaterar och aldrig orkar gå och köpa ett nytt objektiv till min Kamera. Utan jag köper bara en massa gamla coola kameror. Och dessa bilderna är tagna just med en sådan tuff lagom gammal veteran kamera.
Spenderade helgen / veckan i Köpenhamn, och åh va kul jag har haft. Planerade egentligen att gå på Gratzer Operbal men nej, ändrade planer. Det är ungefär så hela mitt liv är uppbyggt. Ungefär som det lutande tornet i Pisa. Man räknar inte med att det skulle "falla" åt fel håll, bara för att basen inte var stabil. Är det mitt fel? Nej det är aldrig barnens fel, utan samhället skyller alltid på föräldrarna. Trots att man är tillräckligt gammal att göra sina egna beslut, döms man efter sina föräldrar.

 Men min helg slutade ändå på helt rätt sätt, so I guess everything happens for a reason. Min kompis Linnea och jag kan nog båda instämma att vi aldrig skulle vilja ändra förändra denna helg på någon sätt. Eller det skulle ju sitta fint om man redan hade fyllt 18 år, men vad ska man göra!

Hej alla barn

Tänkte bara meddela er om att jag är i en period där jag inte vet vart jag ska ta vägen. Pendlar fram och tillbaka om vilket gymnasie jag ska välja, Om det ska bli Sthlm, Lund eller Hamburg är inte heller klart än. Förstår min panik? Valet ska göras om 21 dagar, vilket gör mig till världens mest nervösa och Pirriga människa. Men tänker ta det som det kommer! Är det en bra idé? Därför fotar jag en bild i spegeln åt fel håll för att jag just nu skulle vilja ha 3 Susannor istället för en. Då skulle de extra två kunna göra besluten åt mig, och jag skulle kunna leva loppan som tonåring. Så bra idé Susanna. Juste jag har nya öronmuffar, så gosiga och så sjukt coola. Tack för mig,

En Januari outfit. Utan snö