susanna boder

Mys Lördag

Huvudet och benen värker, magen skriker och halsen gör ont. Det är då man vet att kvällen var lyckad härlig och bra! Nu ska jag ägna några timmar åt mina matematik böcker!

Jag Tröttnar Aldrig

Du är som min personliga coach, min alldeles egna hittepåkompis. Pinsamt att yttra sig såhär, men du är så bra, tack för att du finns och jag älskar dig.
  Just nu ligger jag med datorn på magen och täcket överdraget upp till hakan. Vänstra benet hänger självklart utanför ( jag tycker om att ge det lite syre när resten av kroppen överhettas). Samtidigt som allt detta händer, spelar radion på högsta volym och det är du som sjunger för mig. 

Du är Välkommen Välkommen Välkommen att göra det live också. Eller bo hos mig.
/ hälsningar din stalker

Jag kan bara inte få nog utav den här frissan


Den passar till allt, jag vill ha den hela tiden, varje dag och dygnet runt. Men bäst passar den ändå till färgstarka långa klänningar och neutrala svarta pumps eller stilettklackar som man bara måste måste ha. Här sitter jag en torsdag och drömmer om outfits. Så ser mitt liv ut, en helt vanlig Torsdag för Susanna - Bilden till vänster kan jag bara inte sluta skratta åt, så ja ni får skratta den söta posen och mina grymma fotbollsben.

Something you wish for hun

Ge mig fräknar, Ge mig rosa långt hår och ge mig en spikebra. Äh den har jag ju redan beställt!

MumsMums

Vad säger ni när jag säger 2 par levisJeans för 100 spänn? Jo ni säger WOHOO!! för det var det jag sa

Min Walk-in-closet

Det sista som ska göras i mitt mysrum är nu att göra det lite mer personligt, men jag är nöjd, nöjd för att det är mitt eget mästerverk!

Snattade Bilder

   Höstens hitt sminkning. Lätt men mycket. Starkt men lite!

Gårdagens Val

Slocknade redan vid halv tio igår, efter att ha njutigt av en underbar japanskväll med några vänner. Det var så längesedan jag stack iväg och gjorde något med min lilla Mami.
   Gjorde även det kloka beslutet att titta in på Erikshjälpen, en tusenlapp fattigare, men tre kassar med kläder rikare. Så värt! impulser är alltid bäst.