susanna boder

För några dagar sedan klädde jag mig i dethär

Jackan, färgen, längden,mums! Fann den i morsans gamla lådor, jag förstår verkligen inte varför hon inte använt den de senaste 20 åren. För när jag bär upp den, så känner jag mig fett snygg. Då längtar jag efter att kasta mig ut i det riktiga livet, som bara är några år bort. Vill göra allt, aldrig kunna gå tillbaka och vilja ändra eller ångra att jag inte gjorde det. Utan leva fullt ut. Precis som tjejen i bitchkram, där befann jag mig på premiären. Sevärd!

Är lite taggad på att bära den här idag

Åh den är så fin! Finast med något väldigt urringat, eller transparent över. Men bara hängandes i garderoben på min rosa fluffgalje, gör den till ögongodis. Åh den är så fin! Så fin. Så cool

Discotjejen Dansar Ensam

När jag är glad & lycklig så Dansar jag. Kanske hör det ihop med att jag befinner mig hemma i Stockholm igen? Och att det gäller hela 2 veckor framöver?Ja det är klart.

Tagna Bilder

   Varje gång jag slänger en blick på den här bruden, får jag ett ryck och vill genst klippa Lugg. Ska jag? Åh. Panik.
  Ytterligare något jag har lite smått panik över, är vad jag ska klä mig i på Premiären? Och kommer jag hinna lämna in allt innan deadlinen ikväll ( 00.00)? Är jag hunrig? Borde jag ha tränat? Vill jag ha blå kavaj imorgon igen?
Jag och mina tusen frågor ska sova nu, ja halv tio. Det är skönt.

Proud


På Måndag är det premiär för filmen BitchKram i Sthlm, där min fina, fjantiga och fluffiga Fanny spelar med i. Självklart är jag där för henne, åvakuldetskabli! GrattisGrattisGrattis!

Bra byxor, för en ynka slant

Min feber har äntligen dämpats och jag är hel igen. Det värsta som finns är när man verkligen är sjuk och då har legat i samma soffa, i samma kläder och kollat samma program om och om igen. Åh jag får panik,blir rastlös nervig och orolig. Min soffa är tankeväckande.
    Nu under de två senaste dagarna har jag mediterat, renat på imunförsvaret och hjärtat.

Upp