susanna boder

Tänk om

Man kunde ha en daglig användning för sådana klänningar. Då skulle jag varit konstant lycklig. Men nu mår jag också fint

Onsdags känslor

Bloggen är trög. Jag är slut i kroppen. Jag är rätt trött och uttråkad. Men jag vet att jag inte har tid att tänka efter hur jag mår. Så jag pluggar, tränar, äter, jobbar och sover. samma sak dagligen. Dock ser jag verkligen framemot julen. Det julskyltas och pyntas. Stressas och handlas. Bakas och lagas mat! Men jag ska bort över julen, biljetten är bokad, och vi ska till italien. Har en känsla att den här julen kommer bli värre än alla andra. Juletiden är mysig, men julen är hemsk. Däremot ska jag till uppsala om 28 dagar. Detta inlägget delegeras till två fina pojkar i just den staden. Ha en fin dag grabbar

Mina föräldrar

Jag har en mamma, som bor hos mig. Hon kan hjälpa mig, vet vad som oftast är bäst för mig, och hon kan baka otroliga äppelkakor. Jag avundas ibland henne, när jag ser hur mycket hon går igenom och kämpar för att vi barn ska ha det så bra som möjligt. Hon är fantastisk. Däremot har jag en pappa, som jag tycker om minst lika mycket, som dock inte bor hos mig. Han kan inte riktigt heller hjälpa mig i vardagen, eller finnas där för mig. Men kämpa det gör han också. Ska det vara en skillnad på hur mycket föräldrarna går igenom för sina barn? Är det, det ända sättet man kan mäta hur mycket de älskar sina barn? För det tror inte jag. Och där tror jag verkligen att jag har rätt. Och att vi nu alla möttes upp i Lund? Det kändes bara lite onaturligt!!!

Väskan är packad - packad är väskan

Nu bar det av till mitt tredje hem, Tyskland. Stockholm som klart etta, strax där efter halkar Skåne in, och tyskland finns också där i bakgrunden. Nu ska jag till Frankfurt! Vi hörs

Arg brud, med svarta kläder


Färgskalorna svart & vit är de som mest pryder min kropp när vädret är så fruktansvärt tråkigt. Däremot kan ni lita på att jag alltid har målade naglar, ett starkt läppstift eller knallfärgade skor till.  I detta fall röda naglar.

  När är det okej att ljuga? är det okej att ljuga om vet att sanningen kommer svida, eller skada någon annan? Eller vita lögner. finns de? gäller de bara när man räknar med att man sätter sig själv i en svår situitation? Eller talar vi bara sanning för att det är så man gör. För citatet "det är så man gör" har hela vårat kalla långa land drabbats av, som ett virus. Man ska inte vara extrem, inte på något sätt, följa alla regler. Men ändå säger vi att regler är till för att brytas?  Men ändå ska man våga säga vad man tycker (yttrandefrihet).
    Och det här med att kunna se ut som man vill, i en by med endast 5000 invånare, utan att få dömande blickar eller höra dåliga viskningar, är inte något man riktigt förväntar sig.  Utan jag är nästan van. Det är självklart inte heller helt lätt brinna för något som ingen annan brinner för. Känna att ingen annan riktigt delar samma intresse, och att ingen tror på en.
 Så ljug inte, var glada för andras skull, följ lagar inte regler och var er själva! Ett uttjatat uttryck, men ändå värt att återanvända.

Nu fick jag ut min eviga tisdags ilska, med välvalda ord. Ha en trevlig dag.

Mammas brallor


 
 Är lite smått olycklig, lite smått. Halvdant är livet just nu. Allt från att min Iphone har valt att få en spricka på framsidan, till att jag drunknar i plugg. Sista året ska ju vara extra tufft, men nu räcker det. Äh slut på klag. harebra

Lite inspiration om man nu vågar säga så


 
- Daphne Groeneveld, kallar sig denna fantastiska varelsen -

I HamburgVad händer i Skåne? Det undrar ni säkert. Och det är nämligen såhär att det inte är något speciellt som sker just denna hösten. Därför slänger jag in en outfit bild sålänge. Juste jag ska se Chords också. Och jag jag ska till frankfurt. Jo lite sker i vart fall!!