susanna boder

Vindigt igen


Känns oerhört fånigt att posera med en vän till fotograf, har ju dock inte "tillgång" till en riktigt fotograf så ni får nöja er med en hel del fnitter bilder.
  I nuläget hänger jag mest, hänger överallt, hela tiden, med en massa olika folk. Besviken på mig själv för att jag inte tog tag i planen siesta, men på något sätt stolt för att ha klarat av det här året. Helgens planer kommer att vara en hel del flams och trams, som sedan toppas med min födelsedag på Tisdag! Jag älskar att vara ett junibarn, älskar den ljumma junivärmen men även det härliga junregnet, till viss grad. Men i år hoppas jag på SOL

Kungsträdgården - StockholmTodays   Kjol/BikBok  Boots/Dinsko  Skinnväst+linne/Ginatricot  Brillor/Beyond Retro

I fredags packade vi åter igen väskorna och satte oss på ett x2000 upp mot huvudstaden. Inte för att det precis är något nytt det där att jag åker till stockholm, men jag njuter varje gång jag kliver av på T-Centralen. Det är som om det skulle vara bättre luft, vilket inte kan stämma pga alla avgaser, eller kanske de trevligare människor? Jag Stortrivs vilket fall som helst.
Louise min kära vän hängde med, och eftersom det var första gången för henne i den veckraste staden i sverige så var jag ju illa tvungen till att guida runt henne. Vi såg allt! Ni kan ju anlita mig om ni skulle vilja ha en fantastik upplevelse med mycket bus & kul, för det var det vi fick ut utav resan! Men såklart hann vi med länsning utav affärerna också.

Kastrup Airport

Efter att ha varit i Norrköping hela helgen är jag nu på språng igen för att träffa pappa en snabbis på Flygplatsen. "Man tar ju det man får" Det är inte heller förräns nu som jag förstår hur mycket jag verkligen saknar honom i min vardag. Ännu ett citat "man kan ju inte få allt"

Jag har kommit in i en " period och här trivs jag. Kramar

Pricken över iet

Iklädd tunna ringer väntar jag på tåget till Norrköping! Ser framemot en  förhoppningsvis trevlig helg! Kramar

Det regnar


Att kunna något är som en gåva, en gåva som du sen på något sätt måste återge genom att lära andra. Men först måste man ju försöka hitta just sin talang. Vilket för en del människor tar hela livet. Och en del människor har vetat och vet det så länga de kan minnas. Vilket är bäst? Och bara för att man är bra på något betyder det att man ska tycka det är roligt också? Kommer det liksom på köpet, eller är det något man måste bestämma sig för?
  Och även om man inte har hittat just sin talang, kan man träna upp sig till att bli något som man egentligen inte är menad till att bli. Jag menar varför ska alla lära sig samma saker i flera år i skolan? Att bli tvingad till att bli bra på något är inte bra. Den stressen och pressen är nog något utav det värsta som finns tycker jag. Med det här vill jag säga att jag inte är en Naturbegåvning när det gäller att spela Piano, och jag är verkligen inte heller en sådan människa som sitter och övar, dag ut och dag in. Men kul är det!
  Alla kan ju inte vara bäst på allting, så sträva inte alltid efter att vara bäst utan gör det i den mängden då du fortfarande utvecklas men ändå tycker det är kul!

God förmiddag


Insjuken framför Förhäxad och med Datorn i knät, drömmer jag om varma sommarkvällar med bara ben.

Kom Ihåg att du kommer att bli Glad igen


Precis. Även om du just nu mår så dåligt så att det enda du vill göra är att "göra ingenting", så kommer du att ångra om du gör just det. Du ska alltså resa på dig och hitta någonting att bli glad åt igen. För känslor ändras. Det är sällan att man förblir i en deppig tid längre än lagom, Du har varit glad. Du kommer att bli glad igen snart! Ta det som det kommer bara

Ja med Keso


Medans Sverige spöar skiten ur Tyskland på Tv4, sitter jag och mumsar i mig en välbehövlig Smoothie! Med Keso!
 Även om "medströmmen" är det värsta som finns enligt mig, så var jag bara tvungen att prova. Min första tanke var såklart, ost + bär? det kan ju bara inte smaka något annat än vidrigt. Men jag hade fel, vilket har både fördelar och nackdelar. Nu ska jag snart gå och möta John Blund.