susanna boder

En Varm hälsning från mitt kära Italien!

Tänkte bara meddela att jag verkligen inte glömt bort Er, utan internet tycks bara vilja funka ibland, och då endast i ett par minuter. Dvs jag skyndar mig något så otroligt med det här lilla inlägget. Imorgon ska ni få en hel bildbomb, då Daniel och jag ska försöka att ta några fina bilder + titta in på ett internetcafé i Byn.  

Som En Dansk åker jag till Italien


Inte för att jag är värsta fanet utav Danmark direkt, men bara så.
 Min kväll har varit oerhört händelserik, firade mina närmsta vänner med buller och bong, packat klart det sista, och nu ska jag sova. Ja kul har det varit! Samtidigt som jag vill åka imorgon, så kommer jag verkligen att sakna alla här hemifrån. Det är ju nu alla sticker iväg! Allt ifrån 1 år i USA, till 3 veckor i Brighton och sommarjobba med att plocka jordgubbar i Staffanstorp. Alla kommer att göra olika saker, vilket också är ganska kul, då vi kommer ha så mycket att berätta för folket senare i Höst. Men oj vad ni kommer fattas mig. Ett stort Jävla Hejdå från mig.
  Vi hörs så snart jag hittar internet uppkoppling.

A wild one


Packar mina väskor, städar hela huset och äter det sista ur kylskåpet. För imorgon ska vi ut och resa.
 Självklart njuter jag utav att äntligen få komma bort lite, och resa är riktigt kul! Jag ska resa till mitt andra hem. Studera språket. Äta den goda maten. Och verkligen försöka få bort den likbleka färgen på min kropp. Håret ska bli ljusare! Det måste det bli!
  Men idag, ska min kära Frisör få klippa av det värsta. Ingen färgning här inte. Jag är helt Naturlig

En stor blandning utav Härliga bilderModevisning i Malmö


Inga Bra bilder direkt. Men roligt var det.
Såklart är det ingen direkt karriär för mig, som är så liten. Stressen bakom Catwalken, gav mig en sorts kick. Strålkastarna som lyser så starkt att man nästan svimmar, gav mig en liten glimt av hur Glad man kan bli utav ljus. Och de hysteriska aplåderna är ju verkligen det man njuter mest utav. Tack för upplevelsen. Kläderna var Fntastiska!!

Sticker iväg

Beger mig snart in till Storstaden där jag då äntligen ska få umgås med min kära Louise. Efter det ska vi bli stylade och bli fina över huvudtaget! Det ska bli så roligt. Eftersom jag verkligen inte är en van modell, så har jag andvänt de senaste dagarna till få till en snygg gång stil. Vilket har utbrustit i många många skratt anfall. Vi hörs och ses och allt sådant dära!

Dream a Good dream

Inspiration på hög nivå


Enda sedan de här tjejerna var små pluttar har jag älskat dem, i alla filmer, i alla tdskrifter överallt helt enkelt. Men det är inte förräns nu jag har upptäckt deras otroligt snygga klädstil. Så fort jag sätter mig vid en dator slår jag automatiskt in deras namn, och trycker sedan på Enter. Det har blivit en vana. En Dalig vana.
Tyvärr är det sällan man ser dem göra något "positivt"om dem, men så är det näst intill alltid om man är känd. Skulle jag tro. Men vad vet jag? det är så irriterande att man alltid ska tvingas läsa en massa skit, sådant som man inte vill läsa! Men det är bara det som skrivs, titta på Lindsey Lohan tex, aldrig får man läsa om hennes donationer till barnen i afrikas horn. Utan bara om hennes festande och narkotika brott.
  En stor miss utav er Journalister där ute. Tack och Hej