susanna boder

Fredag Film Fantastiskt

Åt mat med Anna, åt ännu mera mat med Lina och ni äter jag chips med Moa framför en urtråkig film. Tack för mig, nu orkar jag inget mera.

Dubbletter

Inte ett enda inlägg och det ursäktar jag mig för. Dock ska ni veta att jag verkligen haft och har fullt upp. Så det följande dagarna kommer se ut såhär. Packa upp - tvätta - städa- handla det som behövsm - Packa på nytt. Och träffa så många vänner som möjligt. Åker den 16 igen.

Jättedåliga bilder, jag vet

Back in town


Att näst intill fraktas runt på den här, visades inte riktigt vara min starka sida. Men trots det har jag en otrolig träningsvärk.

Säger hejdá med Tárar i ögonen

4 àr har vi haft lägenheten i Barcelona, och varje semester här har verkligen varit fantastik.
 Nu är det dags att gá vidare, och jag säger hejdá med tárar i ögonen, dels för att jag otroligt förkyld, men ocksá för att det är ganska sorligt. Det sista jag gjorde innan jag stack iväg med väskorna packade, var att blogga. inlägget är tidsinställt sá just nu befinner jag mig  nog pá planet till hem till Lucca igen! 

An wonder Bag

En liten en, men fortfarande fantastisk!

Munkar

Ett litet tips när frisyren inte riktigt vill sammarbeta! En hármunk som du placerar lángt nere nära nacken, och sedan puffar och ruffsar för att fá det lite mer Casual. Perfekt mix mellan Casual och Elegant.

PlockPlock

Tvá BraBra outfits som jag plockade ihop, "toppen" till vänster är egentligen en baddräkt frán en 2hand affär här i staden.
 Min hälsa är inte pá topp just nu, jag har nämligen blivit sjuk! I Barcelona, varma Barcelona, äh det händer bara mig.