susanna boder

Dagens Val

En liten fläta blev det!

Just a nother day - to be happy


Shoes /Zara  Jeans /H&M  Jacket / Mom´s old


Nu äntligen klickade jag hem väskan som jag har suktat efter SÅHÄR länge! Såklart när jag nu hade sparat pengar och tagit mig tid till att beställa hem den (romwe.com) så var den slut där!. Det var då jag kände att livet var som bäst!! Hittade den dock på en annan sida, som tur var, men då fick jag lägga till lite extra.
  Förövrigt sitter jag i mitt kök med en stor skål flingor framför mig, och försöker få ihop planerna för idag! Plus att jag saknar min Maja!

Hello there


Till vänster / Girl                                                                           Till höger / Boy


Nu precis innan jag sticker tänkte jag klicka hem väskan till vänster! Skit snygg, den är dock lite mindre än mina väskor brukar vara! Men förändringar är bra!!

Lite inspiration!


This Morning!

Dagens Val


Ett enkelt och väldigt bekvämt val! Ifrån alla olika affärer upptäckte jag!
 Sprang förbi myrorna idag, och hittade en jätte fin mysig lite tjockare tröja! Färger är det bästa om man vill sticka ut lite. Som jag aldrig i hela mitt liv har varit emot.

Jag fick höra av min mamma för ett tag sen att jag i stort sätt alltid har varit ett trots barn! Det kunde tex handla om att när alla andra flick barn tyckte om High School Musical ( som var värsta hitten när jag var mindre) Tyckte jag om The beathles! Senare efter det kom Tokio Hotell! Då skiftade jag tillbaka till High school musical. Men även klädstilen. Ni ska veta att även om man föjler trenderna som kommer och går, kan man alltid göra något litet för att utmärka sin egen lilla stil. I mitt fall så brukar det vara ett smycke eller så.

Läget är helt under kontroll!


Drömmar är något annat än verklighet, Det kan man till en viss grad säga om kärlek också!


Ibland suktar man över att en männsika är fruktansvärt snygg! Efter ett tag så har man glömt det!

Ibland är det lite mer än så, det kan tex vara så att man har lite fjärilar i magen som man bara vill ta död på.

Och sen såklart finns det ju det där med att vara FÖR kär i någon. Sådär kär så att man ibland bara vill ligga med kudden över huvudet och aldrig gå upp ur sängen, eftersom man har insett att den andra inte känner samma sak! Den känslan känner jag igen. Det är så jag har det!