susanna boder

Dagens val

På treans buss

Äntligen! Ska jag få träffa min älskade vän Maja! Vi har inte träffats på flera månader, och därför har vi en hel del att ta igen, och just nu är det extra synd om henne eftersom hon är (sjuk), därför ska jag svänga förbi med en latte och försöka muntra upp henne. Hålla henne sällskap, för det är kan vara det tråkigaste som finns. Min irriterande snuva har äntligen gett sig iväg, och därför märker jag nu hur tråkigt det är att vara sjuk, men det tänker man inte på när man väl är sjuk! Lina och jag kom på det igår, oduchade och allmänt ofräscha satt vi dag ut och dag in framför tv:n, i slutet av dagen kunde vi sjunga med i varje reklam! Kram! En bild kommer också idag

Jackor till Våren Herr


Här! Jackor till er Män där ute. Även här gäller bomberjackor ( till höger ) men jeansjackor duger lika bra!
 

Jackor till Våren Dam


Hittade de här längst inne i garderoben idag, va skönt, nu slipper jag köpa mig en ny trenchcoat nu till våre, men en bomber jacka är ett måste det med!

Min Lunch


Åh vad gott det var, tyvärr var det här inte det ända jag åt, men ändå! Under 200 kalorier!
 Tänkte bege mig någonstans snart, antingen bara en liten powerwalk, eller gå och handla något gott! Vi hörs!

Dagens val

GodMorgon härliga dag!


Hela dagen tänker jag spenadera i sängen, och hoppas på att min snuva, öron inflammation och rethosta ska gå över. Som tur är har min vän Lina samma virus, så vi myser tillsammans. Med te och medicin.

En massa bilder på mig Själv.


Runt 16.22 landade vårat flyg på kastrups flygplats, och vid 18.00 satt jag vid mitt eget matbord, åt min egna måltid med min egna mamma. Den här resan har varit extremt härlig och kul! Vi spenderade den mesta tiden med att skratta åt varandra i backarna, och försöka få bort den oerhört fula solbrännan som alltid sätter sig runt brillorna. Vi åt en hel del ost också.
  Eftersom det var ett tag sen jag var bloggaktiv, så har jag ett helt förråd med bilder som väntar. Sov gott