susanna boder

Många Rutor


Skön outfit en Varm Dag!

En Valborg


Oj Oj Oj vad mycket folk det var i Stadsparken idag, och som tur var, mycket trevligt folk! inkluderat mig själv! Som ni ser hade vi det rätt bra!
Och jag ursäktar ( åter igen ) bildkvalitén, men att släpa runt på en tjock och klumpig Nikon D3000, för att bara ta någon enstaka bild som inte speciellt mycket bättre. Det kan jag vara utan!
Det här Valborg för mig, Valborg på mitt sätt i Lund.

Gårdagens val


Ursäkta Bildkvalitén. Fick snabbt be en vän att ta ett par bilder på mig igårkväll. Som ni säkert ser så är kameran inte den bästa, men det får ni skylla på Steve Jobs.
Och nej jag vet, kläderna är inte riktigt något speciellt, men det är perfekt nu när det börjar bli lite varmare och något mer bekvämt? Går inte att hitta!

Nätta neon-klackar


H&M kör hårt! Hoopas att det inte blir en sådan jobbig trend, då alla ser likadana ut, det vore roligare om tex H&M kanske bara skulle ha ett visst antal utav deras snygga varor. Perfekt lösning Susanna. Perfekt!

En solig Vår förmiddag


Jag har så fina vänner. Vänner som verkligen bryr sig, och vänner som stöttar. Nej jag tänker inte ha någon predikan om hur bra allting är, för det är det såklart inte, men just nu så är jag lagom lycklig, lagom frisk, och lagom nöjd. Därför ville jag dela med mig av att jag mår bra! Helt okej! Hur mår ni?

Upp