susanna boder

Grön/skön dag

Idag har jag på mig en grön/skön stickad tröja med ett par ganska fula gråa jeans från H&M. Till det är jag neutralt sminkad och har svarta tråkiga skor på mig.. Den kreativa ideén fick jag när jag insåg att jag redan var sen när jag vaknade. Min dag började klockan 06.30 även fast jag skulle ha haft sov morgon. Det var nämligen den enda tiden dom hade ledigt på handklinken på Malmö sjukhus.
Gick på tåget visserligen utan att betala, trots det och trots mina få timmar sömn med ett glatt humör. Det märkte nog tågchaffisen eftersom han som tur va inte kollade min biljett! skönt!
Sedan tog det ungefär 30 minuter för mig att hitta rätt igång på MAS, för det är ju faktiskt så här att de är ganska dåliga på att sätta upp kartor eller i alla fall pilar där.. Vid 14.20 slog mig min huvudvärk igen, jag gjorde det rätta beslutet och gick hem. Sedan dess har jag sovit, därför ingen kul uppdatering!
Nu väntar mitt kamomill-te och min mattebok på mig, för imorgon är det dags för det stora, efterlängtade provet!

You said " I love you" a little to fast

Mat

Jag saknar min storebror

Åh vad jag saknar dig. Det är omöjligt att förstå. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna sakna dig så här mycket som jag gör just nu! När du flyttade visste jag att det skulle bli tomt och att jag skulle behöva vara själv mycket mer. Men inte att jag skulle så bli ensam som jag är nu. Det är skillnad mellan order Ensam och Själv. Jag vill ju kunna bestämma själv när och om jag ska vara ensam. Det är ju hela grejen med att vara en större familj. Det är nu som jag behöver dig som mest, vi står i ett svårt val och jag pendlar fram och tillbaka. Gud vad jag önskar att du var här.
Jag vill att du vet det här, och känner att du har ett hem att komma hem till! Och att det är inte samma sak att träffa sin bror då och då som att bo ihop med honom. Men jag klarar det här, för jag vet att du trivs och är lycklig. 

/din syster

Måndags - inspiration

Såhär ser jag ut när jag får fnatt

jag har inte speciellt mycket att berätta förutom att allt är som vanligt, jag har dock litehuvudvärk men botar det med en bra film och kopp te!

Helgen har varit fantastik! Min fredag var bekväm, lördagen var dock väldigt kul men hektiskt, sen kom söndagen då jag mår alldeles utmärkt! Är det inte såhär det ska vara?

Jag är hos Clara nu

Efter en hel del strul kom jag äntligen hem till clara, och nu planerar vi kvällen! Det är svårt att hitta något kul att göra i en stad när man är under arton...

You got to have some colour on your lips, honey!