susanna boder

godmorgon godmorgong

det första jag skulle vilja säga är ett stort fett förlåt för att jag inte har hört av mig nu på ett tag. Men jag har en anledning.
Det är nämligen såhär att jag ligger helt ensam i mitt hus, med en igentäppt näsa och en hosta som aldrig slutar. Kallsvettas och ryser på samma gång. Det har redan gått så långt att jag skulle göra vad som helst för att gå till skolan, eller ens kunna gå ut!
Här i skåne har redan hösten kommit, vilket är ganska synd för att jag sitter och klipper av mina favorit byxor och gör dom till shorts. äh jag får väl använda dom ändå!
Nu när jag ligger här har jag otroligt mycket tid att fundera. Jag har nämligen övervägt att söka jobb! Sist jag var i stan, så promenerade jag förbi en mysig kläd affär, som låg lite kort i personalen, så jag stampade in! Vilket var tur för det råkade vara världens mysigaste affär!
Därför skyndade jag mig hem, skulle ju skriva ett cv! Men mitt i alltihopa kom viruset.. världens otur, eftersom mitt cv började låta otroligt bra!
som ni förstår så är mitt liv inte så fruktansvärt intressant just nu, därför har jag inte orkat skriva så mycket, om just mig. Jag börjar och slutar med samma sak.
Ett stort fett förlåt.

Ann He -

blake lively - gossip girl


om jag ska vara helt ärlig så är jag lite smått förälskad i blake lively och gossip girl tjejerna över huvudtaget! Blake verkar vara sådan kvinna som har och har lyckas med allt. Men det är nog bara som det ser ut från utidan, det har man ju hört förrut att det finns. Tänk om man skulle kunna befinna sig i hennes position!

Just nu sitter jag i mitt eget rum, med min egna dator och skriver på min alldeles egna blogg. plötsligt slog det mig att jag nog inte har det så dåligt. Så det är nog dags för mig att sluta klaga, leva livet och fira den sista festival dagen med kära vänner! oj vad jag längtar efter att få skratta med mina flickor igen! nä - jag har verkligen ingenting att klaga på!
ha världens bästa fredag!

big love Susanna

sometimes I would like my life to be black & whitethe world is black and white. We just have to realize it.

tom station

lycka till!


klockan 12.32 gick min storebrors tåg upp till den vackra huvudstaden.
han har nämligen hittat världens mysiga lilla lägenhet mitt på kungsholmen (där jag kommer att hälsa på honom en hel del) för han ska gå sista året på en skola där uppe! han hade väl samma problem att han behöver en förändring tror jag. Om jag ska vara ärlig så känns det ganska overkligt, det är ju såhär att han alltid har funnits där hemma, han fanns ju där till och med före jag kom till världen.
men det blir säkert jättebra! du kommer lyckas fint kära bror!

stor kram / susanna

vi drar till malmö

första dagen på vår alldeles egna malmöfestival. vi hörs!italien är något speciellt